Wednesday, August 24, 2011

Khas buat follower aku

Alhamdulillah... Syukur pada Allah s.w.t dan segala puji ke atas Nya. Dengan limpah kurnia Nya kita dapat lagi berpuasa hari ini. Hehehee... Best tak intro tu.. Memang lor.. Apa khabar seme wahai follower ku. Entry nie di tuju khas untuk korang seme... Sebagai tanda perhargaan aku terhadap korang seme... Kat sini aku nak ucap jutaan terima kasih kepada korang seme kerana menjadi follower (rakan blogger) aku nie. Aku tahu blog aku nie ape la ada sgt. Harap2 korang dapat la bantu aku ea. Ajar lah aku. Tegur lah aku. Asal untuk kebaikan x pe je. Nanti ko rang seme dapat pahala taw.... :) Aku x da pe2 nak bagi kat korang seme... Nak bagi hadiah pom ekonomi x kukuh lagi... Hehehee... Mkan sendiri pom x terjaga lagi... So hanya yang aku mampu aku berdoa kepada Allah s.w.t agar kita same2 berjaya dan same2 menjadi blogger yang baik. Heehehee... Hendak2 itu lah niat kita seme ea.

"Ya Allah ikat kan lah hati2 kami ini supaya bersatu. Supaya kami terus memuji kebesaran Mu. Supaya kami tidak akan lupa terhadap Mu. Jadikan lah kami ini orang yang menulis kerana Mu serta jadikan lah kami orang yang bersyukur terhadap nikmat Mu."

Amin... Semoga Allah s.w.t memakbulkan doa itu. One more my lovely follower... Thanks very3 muchhh for following my blog. KD hargai tu semua... LUp u allll.....
p/s : kepada rakan2/follower yang aku tak following blog dia. sila bagitahu ea. Insyaallah aku following...

13 comments:

cik dila.. said...

welcome ! haha..keep blogging oke..^^

Run Away♥ said...

salam aidilfiti...;d

Tc. Kichy :D said...

Eyseh..blogwalking..^^ saling foloo memfoloo amalan mulia. ;)

bella luna said...

amin,mudahan2 diberkatiNya,.happy ramadhan and becoming aidilfitri KD,.baju raye warna ape tahun nie?:D

Khairull-Dean said...

thanks 4 u sopport my friends... :D

alia zainol said...

cantik je number follower 123 hehe :)

KechikumA said...

Amin..
eheh, Happy Merdeka Raya also yerp~!
weeee~

;]

mira nur Ishak (MNI) said...

ooooooooooo :O

::Cik Pija:: said...

Amin. terbaiklah! hehee, selalu2la singgah n komen2 blog cikpija yee. :P

selamat hari raya! :)

khairul said...

sy baru folo sini 140 :)

Fuza said...

Salam Aidilfitri... :-)

are_tik25 said...

cntik no!!

Khairull-Dean said...

thanks kawan2.... slamat ari raye same.....

Post a Comment