Wednesday, October 19, 2011

Betul ke nie.... Siap dapat duit lagi nie.

Salam semua blogger... Nie aku nak cerita sikit nie... Pergghhhh excited sgt nie... Maklum la benda dapat duit kan... hehehee... Kena la kongsi same2.. Hari nie aku dapat email dari member aku.. Email dia cam ginie:

 
Salam sejahtera khairull dean,
Teknik paling mudah untuk para blogger, pengguna facebook dan twitter yang mempunyai traffic yang bertalu-talu dan banyak untuk menjana pendapatan ialah dengan pengiklanan Adf.ly.. Sebenarnya konsep Adf.ly ini sangat mudah iaitu dengan “mengecilkan” link dengan Adf.ly sahaja dan dapat komisyen. Anda boleh manipulasikan Adf.ly untuk menjana pendapatan lebih-lebih lagi jika anda mempunyai :
- Fan Page yang mempunyai LIKE yang banyak
- Twitter yang mempunyai FOLLOWERS yang banyak
- Blog yang mempunyai TRAFFIC yang banyak
Dengan mudah sahaja anda boleh menjana pendapatan dengan Adf.ly…Apabila orang klik link, anda dapat komisyen…Memang mudah! Untuk mengetahui lebih lanjut & mendaftar sila klik link di bawah ni…
PERCUMA jer...

Itulah antara kandungan email dia.. So aku try la benda alas nie... Its ok... Ia memang free la.. X salah kalu nak mencuba kan... heheheee... Tapi aku rase korang mesti dah tahu kan ape adf nie kan... Selamat mencuba ea... Nanti jgn lupa tinggalkan feedback ea... hehehe.... :) 
 

 p/s: sape2 nak join leh r klik kat links atas tu... atau pom kat gambar atas nie... TQ....

3 comments:

me_yanie said...

yanie penah wat..tp mcm xjd sgt pn..yanie bt mse awl taon ai tu..dt skrg bru rm0.67..hehee..^_^ baik bt dt melalui says.my..kne rajin post kt fb je..^_^

CTK said...

ala..malangnyer ct xthu psl bende neh..skrg pasang nuff je walaupon earning xbnyak..xeti sgt....kdg2 terpikir cmne dorg dpt earning berpuluh2 inggit tuh..huhu

Khairull-Dean said...

@me_yanie : hehehe... betul tu... tapi dean nak try la dulu..
@ctk : dean pom pening gak nie... hahahaaa....

Post a Comment