Sunday, September 4, 2011

2nd GiveAway by LyssaSecret

Assalamualaikum.... Salam sejahtera semua... Harap sihat2 blako... hehehe... Aku rase dalam seminggu dua nie.. malas la nak update blog aku.. X da idea la... nak ketengahkan isu ape entah... Dalam diri asyik pikir benda lain je. hehehe... panjang ke aku melarut tu.. Nie nak cerita pasal GA nie... GA nie dr lyssasecret. So aku di tag oleh rakan blogger aku iaitu hanis90. So sape2 nak join leh klik banner or nak tahu syarat2 leh jugak klik banner atas tu.. Nie aku nak tag rakan blogger aku yang lain... supaya meriah sikit GA si budak kiut miut nie... hehehee... BTW happy birthday to cik lissasecret... Semoga cepat2 kawin... heheheee... sesiape yang kena tag nie mintak maaf la ea.... aku tag secara radom je... hehehe... Garang tp Cute , ♥zatty♥ & Vna Sandhu

4 comments:

RinsyaRyc said...

tak penah ikut join benda camne.. ada join tapi nuffnang blogday. lepastu adala gak tag-tag kawan, tapi tu bukan bekenaan kontes.. Hihihi..

::kantoi pemalas nak ikut.. Hihihi
Aku BulatMata dtg singgah
http://bulatmata.blogspot.com/

Nazri Razra said...

TQ....

Selamat Hari Raya
Maaf Zahir dan Batin..
Tumpang lalu kat blog ni..
Teman numpang glemer sket..
Auuummm! (Bukan pantun pun)

Vna Sandhu said...

tq tag..insyallah akan join :-)

khairul said...

lawa la plak awek tu :)

Post a Comment